Crema cremada de plàtan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Crema:

Barreja a la llet i la crema, amb el fuet de mà, tots els ingredients restants i porta a ebullició a foc mitja, remena constantment.
Una vegada que espesseix la massa, retira el cassó immediatament del foc i continua agitant duran aproximadament uns 2 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís en 4 motlles d'aproximadament 1 dl i ½, refreda i reserva a la nevera al voltant de 2 hores, coberts amb plàstic de cuina

Cobertura:

Talla el plàtan en rodanxes d'aproximadament 3 mm gruix, i estén en forma de ventall pel damunt de la crema.
Reparteix 1 cullerada de sucre de manera uniforme sobre els plàtans i amb un cremador Bunsen caramel·litza la superfície
També o pots fer, sota el grill preescalfat a 240 graus, en el terç superior del forn, durant uns 2 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se