Amanida de Coliflor amb Bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una coliflor petita
- Mongeta tendra (150gr)
- Bacallà esqueixat (150gr)
- Tomàquet d'amanida
- Ceba tendra
- Olivas d'aragò o de las que vulgueu
- Dos alls rallats
- Dos dits d'oli, un de vinagre i sal
Elaboració
Posa el bacallà amb aigua i canvia-la dos cops mes cada hora mes o menys.
Bull la coliflor en un casso i posa-li un raig de vinagre.(veuràs que no fa aquella furto tan característica)
Bull la mongeta amb un altre casso.
Posa les dues coses en un colador.
Deixeu refredar.
Reparteix en dos plats i posa els ingredients.
Si us agrada l'all ralleu un a sobre del vostre plat.
Prepareu la barreja d'oli, vinagre i sal.
Repartiu per sobre de cada plat.
Queda hiper bo.
Notes
I per desprès unes croquetes de pollastre (fàcils). que trobareu a la meva web.
Comparteix aquesta recepta: