Vedella amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Agafem una cassola o paella gran i fonda , hi posem una mica d’oli. Quan està calent, la vedella tallada a daus una mica grossos, d’uns 3 cm , i la salpebrem una mica. Posem el foc alt i deixem coure uns 5 minuts, sense tapar la cassola.
-A continuació, hi afegim els tomàquets sencers, la ceba tallada a grills i els grans d’all sense pelar.Quan bull, posem el foc baix i tapem la cassola. Deixem coure uns 90 minuts. Anem remenant de tant en tant i mirem si és necessari posar-hi una mica d’aigua. Si ni hem de posar ha de ser calenta.
-Netegem els bolets amb el minim d’aigua possible.
-Agafem una paella, hi posem una mica d’oli. Saltegem els bolets amb la paella tapada i el foc mig-alt . Els bolets comencen a treure aigua, quan l’han treta tota, destapem la paella. Quan s’han begut l’aigua, hi posem una mica de sal i deixem coure un parell de minuts.
-Incorporem els bolets a la cassola i deixem coure tot junt , uns 10 minut.
-Ja tenim la vedella amb bolets feta.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se