Crema de bombons Raffaelo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu de la capsa els bombons Raffaello i pica (va molt bé aixafar amb una premsa patates).
Barreja bé la quallada amb el sucre i el sucre de vainilla.
Bat la crema a punt de neu i agrega al preparat anterior.
Posar els gerds congelats en gots o copes, per postre, i cobreix amb la massa Raffaello.
Repeteix un altre cop i finalment col·loca al damunt un bombó Raffaelo
Després deixar reposar unes 5 hores abans de servir, així els gerds es descongelen lentament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se