La meva versió de tallarines a la carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua bullent, amb sal, fins que estiguin al dente, escorre i reserva 240 ml d'aigua de la pasta.
Barreja la pasta cuita amb 2 cullerades d'oli d'oliva i reserva.
Mescla els ous i el formatge en un petit bol.
Escalfa la paella a foc mitjà, afegeix l'oli i la cansalada, fregeix 2 minuts, remenant sovint. Agrega l'all i cuina, remenant durant uns 4 minuts.
Afegeix el vi blanc i deixa reduir, gairebé per complet.
Agrega el brou de pollastre i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema fresca o crema i l'aigua de la pasta reservada.
Posa els fideus, els pèsols i els tomàquets rostits a la cassola, retira del foc i barreja amb la barreja d'ou i formatge, i el pernil a tires.
Assaona amb sal i pebre, adorna amb la cansalada cruixent pel damunt i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se