Fideus a la cassola amb sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, hi posem els 4 alls i la sípia, amb una mica d’oli.
Quan fa uns 10 minuts que tenim la sípia sofregint, hi afegim la ceba i ho remenem bé.
Al cap d'uns minuts, hi posem la pastanaga i el tomàquet tallat a daus . Deixem sofregir.
A continuació, hi tirem l'aigua o el brou de peix. La sípia ha de quedar ben coberta. Hi afegim la fulla de llorer i una mica de pebre vermell (dolç o picant segons els gustos).
Ho portem a ebullició i ho fem coure a foc lent uns 20 minuts.
Finalment, incorporem els fideus i els deixem coure el temps que ens indica el fabricant.Quan quasi estan, hi afegim la sal (abans no, la sípia queda més tendra).
Ho deixem reposar i ja es pot servir el plat

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se