Espatlla de xai al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Salpebrem l’espatlla de xai i la posem en una safata que pugui anar al forn. Hi afegim un raig d’oli d’oliva i mig got d’aigua.
-Fiquem el forn a 160 ºC, i la safata amb l’espatlla. Anem donant la volta a l’espatlla cada 20 minuts.
-Quan porti una hora, la reguem amb un raig de brandi, també hi posem les fulles de llorer i el romaní.
-Seguim donant la volta cada 20 minuts i regant l’espatlla amb el seu propi suc. Si veiem que s’evapora tot el líquid de la safata, hem d’incorporar-hi una mica més d’aigua.
-Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt per servir.
-Jo, no hi poso acompanyament.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se