Costellam de porc amb mel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barragem tots el ingredients, quant estigui tot ben barrejat, cobrim el costellar, mentrestant escalfem el forn a 90º coure durant una hora, a la mitja hora girar la carn. pasada l'hora apujem la temperatua a 160º i coem una mitja hora mes aprox.

Nota. pot quedar mes gustos, si la carn la deixem 24 h. a la nevera, macerant amb la barreja

2h 10min

Notes

si ho acompanyem amb amanida i patates i tomàquet al caliu, pot servir com a plat únic


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se