Aletes de pollastre amb pebrot
Ingredients
- 12 Aletes de pollastre (2 o 3 per persona)
- 2 Cullerades de salsa de soja
- 1 Cullerada de mel
- Oli d’oliva
- 1/2 Copa de brandi
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 4 Pebrots
Elaboració
Una hora abans posem les aletes en una safata de forn, hi tirem la sal i el pebre, i amb un pinzell les pintem amb una barreja
feta amb l’oli, la soja , la mel i el brandi. Reservem una mica de la barreja.
Mentre escalfem el forn a 200ºC.
Passada aquesta estona, posem la safata amb les aletes al forn durant uns 30 minuts i de tant en tant, les pintem amb la barreja que hem reservat, els hi donem la volta fins que siguin daurades.
Finalment, en una paella fregim els pebrots sencers amb una mica d’oli i sal. Els eixuguem bé amb paper, perquè no quedin oliosos.
Muntem el plat amb 2 o 3 aletes per persona i un pebrot.
Comparteix aquesta recepta: