Aletes de pollastre amb pebrot

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Una hora abans posem les aletes en una safata de forn, hi tirem la sal i el pebre, i amb un pinzell les pintem amb una barreja
feta amb l’oli, la soja , la mel i el brandi. Reservem una mica de la barreja.
Mentre escalfem el forn a 200ºC.
Passada aquesta estona, posem la safata amb les aletes al forn durant uns 30 minuts i de tant en tant, les pintem amb la barreja que hem reservat, els hi donem la volta fins que siguin daurades.
Finalment, en una paella fregim els pebrots sencers amb una mica d’oli i sal. Els eixuguem bé amb paper, perquè no quedin oliosos.
Muntem el plat amb 2 o 3 aletes per persona i un pebrot.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: