Pop a la gallega

Categoria:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Congelem el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra.
Una vegada descongelat posem aigua i sal a bullir junt amb les fulles de llorer, i quan bulli l’aigua hi introduirem el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo.
Tot seguit el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-lo per veure si ja és tou o si el deixem una miqueta més.
Tanquem el foc, deixem l'olla sobre el marbre o uns estalvis i la deixem eposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
Mentrestant hem bullit les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida.
Traiem el pop de l’aigua hi deixem que es refredi, i un cop fred el tallem a rodanxes amb unes tisores.
Per muntar el plat laminem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se