Cassoletes amb boletes de síndria, i gelatina de poma
Categoria:
Tipus de plat: Gelatina
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cassoletes de mida mitjana
- Mitja síndria
- Un pot de gelatina de poma
- Un rajolí d'aigua
Utensilis
Un cassó mitjà
Un estri per fer boletes de fruites
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Una safata de cartró rodona, amb blonda
Elaboració
Primerament, tallem la síndria en dues meitats, i amb l'ajud de l'estri per fer boletes, l'anem buidant i posant les boletes en el bol de vidre.
Tot seguit, en el cassó a foc baix, posem un rajolí d'aigua i la quantitat necessària de gelatina de poma.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quant la gelatina ja és desfeta, afegim les boletes de síndria, ho remenem una mica, i ja podrem passar a omplir les cassoletes, amb l'ajud d'una cullera gran. Quant ja hem omplert les cassoletes, les posem a la nevera perquè gelatinitz-in i tot seguit, ja les podrem servir en una safata de cartró amb blonda, a raó de dues per persona.
Comparteix aquesta recepta: