Botifarra de perol amb crema de patates
Ingredients
- 2 Botifarres de perol
- 3 o 4 Patates petites
- 1 Pastanaga mitjana
- 1/2 Ceba
- 1 Porro
- 1/2 litre de brou de pollastre.
- Sal
- Oli d'oliva
Utensilis
Colador xinès.
Elaboració
Per la crema de patates:
En una cassola amb una mica d'oli , hi tirem el porro, la ceba i la pastanaga, tot tallat en petits daus. Quan estigui tou, hi afegim les patates pelades i trossejades. Remenem.
Afegim el brou i deixem coure a foc suau durant 30 minuts. Reservem els daus de pastanaga.
Remenem tot sense la pastanaga.
Per acabar triturem la crema i la passem pel xinès perquè surti més fina.
Per fer les botifarres:
Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli, passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda. Uns 2 minuts per costat.
Reservem el suc de la paella per tirar a la crema de patates.
Per a muntar el plat:
Es posa un llit de crema de patates i uns daus de pastanaga i al damunt la botifarra de perol.
S’'amaneix amb un raig d'oli.
Comparteix aquesta recepta: