Botifarra de perol amb crema de patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Per la crema de patates:

En una cassola amb una mica d'oli , hi tirem el porro, la ceba i la pastanaga, tot tallat en petits daus. Quan estigui tou, hi afegim les patates pelades i trossejades. Remenem.
Afegim el brou i deixem coure a foc suau durant 30 minuts. Reservem els daus de pastanaga.
Remenem tot sense la pastanaga.
Per acabar triturem la crema i la passem pel xinès perquè surti més fina.

Per fer les botifarres:

Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli, passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda. Uns 2 minuts per costat.
Reservem el suc de la paella per tirar a la crema de patates.

Per a muntar el plat:

Es posa un llit de crema de patates i uns daus de pastanaga i al damunt la botifarra de perol.
S’'amaneix amb un raig d'oli.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se