Niu de carbassó amb parmentier i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola fonda
Un estri per fer boletes de verdures
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Una safata metal·lica per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una premsadora ( passapurés )
Una mànega pastissera sense broc

Elaboració

Primerament, courem les patates amb pell amb aigua i sal, i un cop cuites, les reservem.
A part, agafem els carbassons, els tallem en trossos de sis centimetres de llarg i amb l'ajud de l'estri per fer boletes els buidem sense arribar a baix de tot.
Tot seguit, els posem en una cassola amb: aigua, sal i una llimona tallada en dues meitats, i els coem fins que estiguin cuits al " dente ", i els reservem.
A continuació, pelem les patates i les passem per la premsadora, tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier.
Tot seguit, afegim una mica de nata líquida, un polsim de sal i nou moscada, i ho remenem amb l'espàtula de fusta. Seguidament afegim el pernil tallat en brunoise molt menuda, i ho barregem ben barrelat. A continuació, amb aquets barreja, farcim els carbassons amb la mànega pastissera, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho enfornem a 180º, en una safata metal·lica, fins que el formatge ja és ben roset. Tot seguit, ho posem en una safata deporcellana blanca, i ho podrem servira taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se