Pastissets farcits de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella fonda per fregir els pastissets
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca, de mida gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, pelem les gambetes i les reservem. Tot seguit, picolem els porros ben picolats i els fregim a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Quant els porros són ja transparents, afegim: les gambetes pelades i les delicies de mar picolades.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, ho remenem tot ben remenat amb una espàtula de fusta, i ho reservem.
A continuació, estenem la pasta dels pastissets damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud d'una culera grossa, els anem omplint amb la farsa que hem preparat.
Un cop plens, els dobleguem i els segellem amb l'ajud d'una forquilla, per tota la vorera del pastisset. Tot seguit, els fregim amb l'oli de girasól ben calent, i quant són una mica rossets, els posem a la safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els passem a la safata gran de porcellana, i ja els podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se