Crema de carbassó, pastanaga, porro i patata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Pelem i trossegem els vegetals.
Posem la mantega en una paella i saltegem els vegetals uns minuts, remenant de tant en tant.
Els posem en una olla i hi afegim el brou
Quan bull, baixem el foc, tapem l'olla i deixem coure 20 minuts.
Deixem refredar una mica abans de passar pel colador xinès o la batedora i ho tornem a la cassola.
Salpebrem al gust i ho escalfem per servir sense deixar que bulli.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se