Costellam de xai agredolç al forn, amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Un pinzell
Quatre plats grans, de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salpebrem les costelles, les espolsem amb herbes provençals i les posem a la safata. Tot seguit, en un bol de vidre, posem: un bon raig de mel, un raig de vinagre de poma, i amb l'ajud del batedor de varetes, ho remenem ben remenat. A continuacio, amb l'ajud del pinzell, pintem les costelles amb aquesta barreja. Tot seguit, afegim: un got de conyac, un got de vi ranci, els alls, i un dit d'aigua. Seguidament, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que les costelles són cuites.
En el moment d'enplatar, posem tres costelles a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre, i ja ho podrem treure a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se