Magdalenes de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Motlle de magdalena ( a qualsevol supermercat en pots trobar )

Elaboració

- Pre-escalfar el forn a 180ºC
- Desfer la mantega al foc sense que arribi a bullir ( després,deixar refredar una mica )
- En un bol, batre els ous amb el sucre un bon rato fins que quedi una massa esponjosa ( aquest és el secret d'unes bones magdalenes )
- Afegir la farina i la llevadura i tornar a remenar un bon rato.
- Agafar els 200 gr de xocolata, i fer quadradets petits i afegir-los a la massa, es recomanable guardar-se uns 30 gr de xocolata per tirar-lo per damunt de les magdalenes.
- Omplir unes 3/4 parts de el motlle de la magdalena, espolsar sucre per damunt i tot seguir afegir-hi per damunt els trossets de xocolata que ens havíem guardat.
- Introduir al forn a 180ºC uns 15 min mes o menys.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se