Magdalenes de xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr de xocolata
- 3 ous
- 130 gr de sucre
- 130 gr de farina
- 150 gr de mantequilla
- 3 cullaradetes petites de llevadura
Utensilis
Motlle de magdalena ( a qualsevol supermercat en pots trobar )
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 180ºC
- Desfer la mantega al foc sense que arribi a bullir ( després,deixar refredar una mica )
- En un bol, batre els ous amb el sucre un bon rato fins que quedi una massa esponjosa ( aquest és el secret d'unes bones magdalenes )
- Afegir la farina i la llevadura i tornar a remenar un bon rato.
- Agafar els 200 gr de xocolata, i fer quadradets petits i afegir-los a la massa, es recomanable guardar-se uns 30 gr de xocolata per tirar-lo per damunt de les magdalenes.
- Omplir unes 3/4 parts de el motlle de la magdalena, espolsar sucre per damunt i tot seguir afegir-hi per damunt els trossets de xocolata que ens havíem guardat.
- Introduir al forn a 180ºC uns 15 min mes o menys.
Comparteix aquesta recepta: