Pesto de carabassó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix la cansalada sense oli, fins que estigui cruixent, retira, i deixa de banda.
Deixa que l'oli s'escalfi en la mateixa paella.
Ofega l’escalunya, l'all i el carabassó durant uns 5 minuts, refreda una mica, afegeix l’alfàbrega, la sal i el pebre, i tritura fins a obtenir un puré ben fi, agrega el formatge i l'oli a la barreja i mescla bé tot el conjunt.
Agrega la cansalada i barreja bé amb el pesto preparat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se