Salsa Sueca per salmó
Ingredients
- 5 cullerades de crema fresca
- 5 cullerades de mostassa dolça
- 5 cullerades de Maionesa
- 30 g d'anet sec o 1 cullerada d'anet fresc
- A qui li agrada també pot afegir, 1 culleradeta de mel liquida i all fresc.
Elaboració
Barreja tots els ingredients i aboca en un pot de vidre.
Serveix per exemple:
Col·loca una llesca de salmó sobre unes patates cuites i pelades i pel damunt del salmó, una bona porció de salsa,
També té un sabor deliciós, escampada sobre pa de bagueta o una llesca de pa blanc amb salmó.
S'adapta també a les carns fetes a la graella o salmó o altres peixos fets al vapor així com a salsa per la fondue o barbacoa.
Notes
Adequada per servir amb:
Patates bullides
Pa blanc
Bagueta
Ou dur
Ceba fresca
També encaixa:
Amb carn, per exemple, fondue o una barbacoa
O simplement com una deliciosa varietat per sandvitx
Per peix al vapor
Salsitxa fresca, etc.
Es pot mantenir a la nevera i es manté bé, si la matèria primera és de qualitat
Comparteix aquesta recepta: