Salsa Sueca per salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients i aboca en un pot de vidre.

Serveix per exemple:

Col·loca una llesca de salmó sobre unes patates cuites i pelades i pel damunt del salmó, una bona porció de salsa,
També té un sabor deliciós, escampada sobre pa de bagueta o una llesca de pa blanc amb salmó.
S'adapta també a les carns fetes a la graella o salmó o altres peixos fets al vapor així com a salsa per la fondue o barbacoa.

Notes

Adequada per servir amb:
Patates bullides
Pa blanc
Bagueta
Ou dur
Ceba fresca

També encaixa:
Amb carn, per exemple, fondue o una barbacoa
O simplement com una deliciosa varietat per sandvitx
Per peix al vapor
Salsitxa fresca, etc.


Es pot mantenir a la nevera i es manté bé, si la matèria primera és de qualitat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se