Bolas de pinya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escorreu la pinya, talleu-la a trossos i trinxeu-la a la picadora, fins que quedi ben fina.
Poseu en un cassó la pinya, el sucre, el coco ratllat, l´ametlla i coeu-ho fins que la pasta sigui espessa, remeneu-ho continuament. Sabreu que la pasta es a punt, quan posant-ne una culleradeta en un plat i aixecant-lo verticalment, la pasta llisca sense deixar rastre.
Aboqueu la pasta damunt d´una superficie untada lleugerament amb oli, formeu-ne un rectangle d´uns 2 cm de gruix i tapeu-lo amb paper d´alumini, previament untat amb oli.
Alliseu la superficie suaument i deixeu-ho refredar fins que la pasta es prengui.
Retireu el paper d´alumini, tallau la pasta en tires de 2 cm i feu-ne daus. Arrodoniu els daus amb el palmell de les mans i arresbosseu les boles de pinya amb sucre.
Poseu-les a la nevera perque s´endureixin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se