Bolas de pinya
Ingredients
- 1 llauna de pinya de 500 g
- 300 g de sucre
- 50 g de coco ratllat
- 50 g d'ametlla mòlta
- Sucre per arrebossar
- Oli
Elaboració
Escorreu la pinya, talleu-la a trossos i trinxeu-la a la picadora, fins que quedi ben fina.
Poseu en un cassó la pinya, el sucre, el coco ratllat, l´ametlla i coeu-ho fins que la pasta sigui espessa, remeneu-ho continuament. Sabreu que la pasta es a punt, quan posant-ne una culleradeta en un plat i aixecant-lo verticalment, la pasta llisca sense deixar rastre.
Aboqueu la pasta damunt d´una superficie untada lleugerament amb oli, formeu-ne un rectangle d´uns 2 cm de gruix i tapeu-lo amb paper d´alumini, previament untat amb oli.
Alliseu la superficie suaument i deixeu-ho refredar fins que la pasta es prengui.
Retireu el paper d´alumini, tallau la pasta en tires de 2 cm i feu-ne daus. Arrodoniu els daus amb el palmell de les mans i arresbosseu les boles de pinya amb sucre.
Poseu-les a la nevera perque s´endureixin.
Comparteix aquesta recepta: