Panets amb carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

Guarnició:

2 racions

Elaboració

Talla els panets per la meitat, retira la molla i pica finament.
Col·loca els mitjos panets buidats en els plats.

Farciment:

Fregeix la carn picada en la mantega calenta, afegeix l’all, la ceba, les herbes i la molla dels panets picada ben fina i segueix fregint a foc lent.
Desglaça amb el vi o el brou i deixa reduir fins a obtenir una salsa espessa.
Assaona al gust.

Guarnició:

Omple els panets buits amb el farciment de carn picada preparada, cobreix amb el tomàquet i el cogombre, espolsa unes escates de xili i escampa la farigola pel damunt.
Serveix amb formatge cottage a les herbes.
Si es vol, es pot preparar aquest plat amb llesques de pa normal, en conte de panets, es col·loca la carn picada, igual que fem amb els panets i se serveix amb verdures, herbes i formatge cottage.
Encaixa, com acompanyament, una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se