Tallarines amb xili i sugo

Categoria:
Típica de: Surinam
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Sugo:

Pasta:

4 racions

Elaboració

Sugo:

Sofregeix la carn mòlta en la mantega ben calenta. Redueix el foc, afegeix, la ceba, l'all, la pasta de tomàquet i el sucre en pols, i segueix sofregín a foc lent.
Desglaça, amb el tomàquet de llauna i el seu suc, l’aigua i afegeix el xili al gust, tapa i cuina a foc suau durant uns 50 a 60 minuts, remena de tant en tant.

Pasta:

Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente, i escorre bé.
Serveix la pasta i el sugo en plats fondos.
Acompanya amb formatge Sbrinz molt al moment.
Al sugo es pot afegir 150 g de fesols vermells escorreguts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se