Pesto de bolets ceps, (Boletus edulis)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remulla en 4 dl d’aigua calenta els bolets, perquè hidratin.
Una vegada ben espremuts, talla en trossos grans, cola el brou i reserva.
Renta el julivert, asseca en paper de cuina, separa les fulles i talla en trossos grans.
Ratlla el formatge, pecorino ben fi.
Aboca en un bol alt, l’oli d’oliva, juntament amb el brou de bolets reservat, l'all pelat i picat i processa el conjunt amb la batedora.
A continuació, afegeix els bolets, el julivert i formatge d'ovella i processa tot amb la batedora fins a formar una massa homogènia. Afegeix l'oli de llavors de carabassa i assaona, al gust, amb el suc de llimona, la sal i el pebre.
Si t'agrada, es pot afegir, 25 grams d'avellanes o nous
Aquest pesto és molt apropiat, per a tots els plats de pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se