Conill estofat amb mores d'esbarzer

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un atuell per macerar el conill
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Una cassola metal·lica, fonda
Una paella gran

Elaboració

Primerament, posem el conill, les herbes picolades, el pebre negre en gra, el llorer, la farigola i el romaní, en un atuell tot cobert amb vi negre, i ho deixem macerar durant vint-i-quatre hores.
En el moment de fer el conill, l'escorrem, el salpebrem, l'enfarinem i el sofregim en una paella amb oli d'oliva. Tot seguit, el reservem, colem l'oli de fregir el conill, i fregim les verdures escorregudes tot
reservant el ví de la maceració. Quan tot plegat és ben fregit, afegim una part del vi negre i una mica d'aigua com per cobrir el conill, i deixem que cogui tot plegat, uns quinze minuts.
Seguidament, retirem les herbes, i tot seguit passem la batedora elèctrica i ho colem amb el colador xinès a la cassola de terrissa,hon acabarem de fer l'estofat.
Tot seguit, afegim el conill, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill estigui gairebé cuit.
Ho corregim de sal, i hi afegim una picada feta amb: el fetge del conill fregit, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, sis mores,pa fregit i julivert picolat.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica, i ho afegim a la cassola amb el conill.
Mentre s'acaba de coure el conill, en un cassó amb una mica de mantega, fiquem les mores a foc suau, i deixem que coguin uns deu minuts. Seguidament, afegim un raig de conyac, ho flamegem i quan s'apagui, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que s'acabi de coure, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

2h

Notes

Ara que veig les parades del mercat plenes de mores d'esbarzer, crec que es el moment adient per fer aquesta recepta. A la resta de l'any, també la podrem fer amb mores congelades, però ara és el seu moment ideal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se