Estofat de porc amb pebrots a tires i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la presa de porc fins que és una mica rosseta. Seguidament, afegim: el llorer, la ceba, els alls, els pebrots a tires i el tomàquet fregit. Quan tots els ingredients són ben fregits, afegim un polsim de sal i pebre negre, i una copa de conyac. Tot seguit, cobrim la carn amb aigua, i deixem coure a foc baix, fins que la carn sigui gairebé cuita.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles salpebrades, tallades a juliana. Un cop mig cuites, les afegim a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure fins que la carn sigui ben tova, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se