Lloms de bacallà amb romesco i orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola plana, marinera
Un bufador
Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del bufador, netegem l'orella dels pels que pugui tenir, i la posem en un cassó amb: aigua, un polsim de sal, un grapat de grans de pebre negre, i una fulla de llorer.
Un cop cuita, la deixem refredar, la tallem a juliana en tires de mig dit aproximadament, i la reservem.
Tot seguit, enfarinem els lloms de bacallà, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem en una safata damunt de paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem el mig got de conyac, i un cop calent, l'encenem.
Quan encara és encès, afegim quatre cullerots de romesco, i remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim el fumet de peix, corregim de sal, i ja podrem posar els lloms de bacallà, l'orella en juliana, i les mongetes del ganxet. Deixem que s'acabi de coure a foc baix durant dotze minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola, amb una mica de julivert picolat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se