Cassoleta marinera de romesco, amb llenguados, rogers i gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera, mitjana
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem els llenguados, els traiem tant la pell de sobre com la de sota, els hi tallem els caps, els tallem per la a lo ample, i els reservem.
Seguidament, netegem i escatem els rogers, els filetegem a lo llarg, i els reservem.
Tot seguit, fiquem un got de conyac a la cassola, i quan és calent, l'encenem.
Quan encara és encès, afegim quatre cullerots de romesco i remenem amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim els filets de roger, els llenguados salpebrats i les gambes, i deixem que cogui a foc baix fins que veiem que tot plegat és cuit. Corregim de sal, espolsem julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se