Rossinyols saltejats amb favetes i alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem els rossinyols amb el mínim d’aigua possible. Si hi ha de grans el partim en trossos. Els escorrem i reservem.
Netegem els alls tendres i els tallem a petits trossos. Els reservem.
Posem una mica d’oli d’oliva en una paella, salem els rossinyols i els posem a coure amb la paella tapada
perquè treguin l’aigua. Uns 10 minuts.
Passats els 10 minuts, hi afegim els alls tendres i les favetes. Deixem coure uns 10 minuts més, sense tapar la paella. Quan quasi no hi ha líquit a la paella, és que estan llestos.
Ja es poden servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se