Bunyols de carbassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

La carbassa bullida ben escorreguda.
En un vol es posa la carbassa,2ous,1tassa de crema de llet,1llimona rallada,i la farina que convingui perquè la pasta ´quedi espessa i molt ben remenat.
En una paella es pose oli ,quan esta calent.
Em una cullera es va posant poc a poc la pasta fins que estan ben cuits pels dos costats.
Es treuen, i posen al damunt un paper absorbent.
Després els posem amb una plàtera i empolvorem una mica de canyel
la i sucre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se