Coca de pasta de full amb crema pastissera i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Dos fulls de paper sulfuritzat
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un bufador
Un pinzell
Una safata rectangular de cartró, amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un cassó petit
Un colador fí

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem les tres planxes de pasta de full. Tot seguit, les punxem amb l'ajud del corró per punxar. Pintem les plaques amb ou batut, i dues, les enfornem a 180º, fins que estiguin cuites, i les reservem.
La que ens queda, la pintem amb ou pel damunt, repartim els pinyos i les panses escaldades previàment per sobre, juntament amb el granet d'ametlla. Seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el full és ben torradet, i ho reservem.
Seguidament, posem dues plaques planes damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud de la mànega pastissera, anem fent punts de crema pastissera, fins a omplir tota la superfície de la pasta de full. Tot seguit, ho espolsem amb sucre, i amb l'ajud del bufador, ho cremem.
A continuació, fiquem una de les plaques amb crema, damunt de l'altre, i ho cobrim amb la placa que té els fruits secs pel damunt, i ho pintem amb la gelatina de poma calenta, amb l'ajud d'un pinzell. Seguidament, ho fiquem en la safata de cartró, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se