Paella d'arròs amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per sis racions
Un plat de fusta, per reposar la paella
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts, la tripa i les cocotxes de bacallà, i les reservem.
Seguidament, en una paellera per sis racions, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa i les cocotxes, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
A continuació, afegim l'arròs i un cassó de picada d'all i julivert, i ho deixem saltejar una mica. Tot seguit, afegim el fumet fins a l'alçada de les nanses, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts damunt del foc. Seguidament, ho fiquem en el forn a 180º, fins que l'arròs ja és cuit, i ja ho podrem treure a taula, amb el plat de fusta a sota, per tal de no cremar la taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se