Saltejat de lletons de xai amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls i els bitxos.
Quan són mig rossets, afegim els lletons salpebrats, i deixem que fregeigin fins que estiguin mig rossos. A part, escorrem els bolets i els saltegem en una paella, fins que estiguin cuits.
Els afegim a la paella del lletons, i deixem que cogui tot pegat uns dotze minuts més.
Tot seguit, ho espolsem amb julivert picolat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb lletons de vedella.
Si no és temps de fredolics naturals, ho podem fer amb fredolics en conserva


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se