Magret d'ànec amb escalivada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º C. Traiem els magrets de la nevera i els deixem, amb la pell cap amunt, en una safata de forn.
Amb un ganivet ben esmolat, fem incisions sobre la pell. Salpebrem per les dues cares amb sal fina i pebre mòlt, més generosament sobre la cara que té pell.
Untem la carn, però no la pell, amb oli i un pinzell. La posem a la safata, amb la pell cap amunt.
Quan el forn està calent, introduïm la safata amb el magret.
Deixem coure 5 minuts. Donem la volta al magret, amb una pinça gran. Deixem coure, amb la carn cap amunt, 5 minuts una altra vegada. Tornem a repetir l'operació per capgirar una última vegada. Ha de quedar una mica cru per dins. Finalment, el tallem a trossos per servir-lo
En una paella amb una mica d’oli, escalfem l’escalivada.
En un plat, posem els trossos de magret d’ànec acompanyats amb escalivada.
Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se