Magret d'ànec amb escalivada
Ingredients
- 2 Magrets d’ànec d’uns 350 g cadascun.
- 2 Paquets d’escalivada casolana envasada al buit
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Preescalfem el forn a 200 º C. Traiem els magrets de la nevera i els deixem, amb la pell cap amunt, en una safata de forn.
Amb un ganivet ben esmolat, fem incisions sobre la pell. Salpebrem per les dues cares amb sal fina i pebre mòlt, més generosament sobre la cara que té pell.
Untem la carn, però no la pell, amb oli i un pinzell. La posem a la safata, amb la pell cap amunt.
Quan el forn està calent, introduïm la safata amb el magret.
Deixem coure 5 minuts. Donem la volta al magret, amb una pinça gran. Deixem coure, amb la carn cap amunt, 5 minuts una altra vegada. Tornem a repetir l'operació per capgirar una última vegada. Ha de quedar una mica cru per dins. Finalment, el tallem a trossos per servir-lo
En una paella amb una mica d’oli, escalfem l’escalivada.
En un plat, posem els trossos de magret d’ànec acompanyats amb escalivada.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: