Fricandó de vedella amb bolets de temporada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

3 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Tallem la llata de vedella a daus, la salpebrem, l’enfarinem i fregim en una paella amb l'oli ben calent (així retenim els líquits de la carn).
Mentre, sofregim l'all picat en una paella amb oli i grans de pebre. Després, hi afegim la ceba tallada i la pastanaga tallada en juliana, ho remenem i hi posem la salsa de tomàquet.
Deixem coure tot junt durant uns minuts.
Mentre, netegem els bolets amb el mínim d’aigua posible, els més grossos els tallem a trossos. En una paella amb una mica d’oli, hi incorporem els bolets amb una mica de sal, tapem la paella i el foc alt, així treuran l’aigua més aviat. Quan portem uns 10 minuts, destapem la paella, baixem el foc i mirem si cal posar-hi més sal (al principi hi posem poca sal, doncs si queda massa salat no hi ha solució que jo sapiga). Ho anem remenant. Deixem coure uns 5 minuts més (de fet quan ja estan es veu). Els reservem.
A continuació, agafem una cassola de fang, hi posem la llata de vedella a daus i el vi negre. Deixem reduir. Quan l'alcohol s'hagi evaporat, hi afegim el brou de carn calent i deixem coure a foc baix durant uns 60 minuts.
Passem la salsa per un colador xinès i la posem amb la carn a la cassola, incorporem els bolets i ho deixem coure durant 5 minuts.
Per acabar, emplatem el fricandó i ja es pot servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se