Ous ferrats de pagès

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem una paella (preferiblement antiadherent) i la posem al foc. Deixem que s'escalfi durant 1 minut i li tirem un raig d'oli d'oliva fins que cobreixi el fons de la paella, deixem que l'oli s'escalfi uns 30 segons fins que surti una mica de fum.
Tirem l'ou sobre l'oli bullent. En aquest moment reduïm i deixem el foc a un nivell mitjà-alt.
En menys d'un minut començaran a posar-se marrons les vores de l'ou. Agafem una espàtula i llancem una mica d'oli de la paella per sobre l'ou, (d'aquesta manera ens assegurarem que quedi tot ben fet) i deixem que s'acabi de cuinar de mig a un minut (fins que tota la clara quedi opaca).
Apaguem el foc i amb una espàtula fina posem amb cura l'ou al plat. Afegim una mica de sal.
A punt per degustar-lo mullant pa de pagès.

4min

Notes

Aconseguir un ou ferrat perfecte (clara ben feta, rovell líquit i puntes cruixents) no és tasca fàcil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se