Llobarro amb verdures

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem la ceba tendra, tallem el carbassó a rodanxes, partim el tomàquet per la meitat i el pebrot verd el deixem sencer sense llavors. També, pelem i laminem els alls.
Agafem una safata de forn, hi posem oli i el llobarro sencer i net, amb una mica de sal. Hi afegim un got petit de vi blanc regant el llobarro i les verdures.
Introduïm la safata al forn durant uns 30 minuts, a una temperatura de 150 º (previament, hem preescalfat el forn).
De tant en tant, anem mirant el peix i li anem tirant el suc que hi ha a la safata per sobre. Així, veiem si ja està cuit o hem d'afagir-hi una mica d’oli.
Posem el llobarro en un plat amb les verdures i ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se