Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Al matí, traiem els lloms de tonyina del congelador, per descongelar-los de manera natural. De fet, amb una hora abans és suficient.Un cop descongelats, els assequem bé amb paper de cuina.
Agafem un plat i de base hi posem sal normal, a sobre els dos lloms de tonyina i sobre la tonyina una mica de sal i les herbes aromàtiques (no tenen perquè ser les posades a ingredients, podriem posar-hi: farigola, romaní,...).
La base de sal al plat és perquè al coure la tonyina no s'enganxi. De moment, no hi posem oli.
Posem el plat al microones, hi deixem coure 1,5 minuts (màxim 2 minuts). Així, el peix queda cuit però no ressec. Si els lloms són molt gruixuts, hem de deixar uns 3 minuts. En aquest cas, tenien un gruix de més o menys, entre 1 cm i 1,5 cm i amb 2 minuts ha sigut més que suficient.
Passats els 2 minuts traiem el plat del microones i tirem per sobre del peix un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se