Porros i endivies a la planxa amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una planxa
Una espàtula plana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, tallem l'endivia en quatre trossos a lo llarg, la salpebrem juntament amb els porros, i els fiquem damunt la planxa amb una gota d'oli.
Quan ja són cuits de les dues cares, els fiquem damunt el plat, ho cobrim amb una mica de romesco, i ja ho tenim llest per menjar.

40min

Notes

Farem tantes racions, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se