Coca de pasta de full amb crema pastissera i melindros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró rectangular, amb blonda
Un bufador
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un colador fí, petit
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem amb l'altre corró. Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem un rectangle de pasta de full, de trenta centimetres de llarg, per quinze d'ample, i l'enfornem a 180º, en una safata amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és cuita. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full, amb crema pastissera. Tot seguit, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb el bufador. Seguidament, la posem damunt la safata de cartró, i amb molta cura tapem tota la crema amb els melindros amb la part plana tocant la crema. Quan ja esta coberta la crema amb els melindros, agafem un colador fí petit, amb xocolata en pols, i espolsem tots els melindros pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se