Pit de pollastre escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa

Elaboració

En una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva fregim : la farigola, el romaní, la ceba, els alls, el llorer, l'api, la pastanaga, i els grans de pebre negre.
Quan tot plegat és fregit, afegim : el vi, el vinagre i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim l'aigua i deixem que arrenqui el bull durant uns quinze minuts.
Seguidament, fiquem els pits de pollastre salpebrats, ho fiquem a foc baix, tapem la cassola, i deixem que cogui fins que el pollastre és cuit. Tot seguit, corregim de sal i ja ho tindrem per menjar, ja sigui en calent o també en fred.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se