Espaguetis negres amb gules, alls i bitxo amb gambes vermelles
Ingredients
- 200 g d’espaguetis negres
- 1 Llauna de gules
- 6 Gambes vermelles
- Un grapat de gambetes pelades, cuites i congelades
- 3 Dents d’all
- 2 Bitxos
- Oli d’oliva
- Aigua
- Sal
Elaboració
En una olla, posem abundant aigua amb una mica de sal. Abans de que l’aigua bulli , podem posar-hi un raig petit d’oli perquè la pasta no s’enganxi. Quan l’aigua bull, hi incorporem els espaguetis negres. El temps de cocció dependrà de la qualitat dels espaguetis, el millor és seguir les instruccions del paquet. La pasta ens ha de quedar al “dente”. Colem els espaguetis i els reservem.
Mentre, en una paella amb una mica d’oli, salem una mica les gambes vermelles i les saltegem, uns 2 minuts màxim. Les reservem.
En una cassoleta, hi tirem un raig d’oli d’oliva, els bitxos, els alls picats i les gambetes pelades,cuites i congelades. Ho sofregim una mica, anant amb compte que no es cremin els alls. Hi incorporem les gules i deixem coure 1 minut màxim.
En un bol, hi posem els espaguetis amb els bitxos, els alls picats i les gules. Ho barregem.
En un plat posem la barreja anterior i per sobre tres gambes per persona.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: