Canelons amb col rissada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

Pasta:

Farcit:

4 racions

Elaboració

Farciment:

Cuina al vapor amb la mantega, la ceba, l’all, la col, el brou i la farigola, mix cobert, durant 15 minuts i deixa refredar una mica, barreja bé amb el formatge i assaona al gust.

Pasta:

Talla, cada rotlle de pasta en 4 trossos.
Distribueix el farciment en la part superior, i enrotlla.
Col·loca en una sola capa en la safata de forn preparada.

Farcit:

Barreja el brou i la crema i assaona al gust.
Aboca la mescla sobre els canelons, escampa pel damunt el formatge, i adorna amb unes branquetes de farigola.
Enforna la safata a la part inferior del forn preescalfat a 220 graus i gratina de 20 a 25 minuts o fins que la superfície tingui un bonic color daurat
En el farciment pots afegí uns cuadrets de salami


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se