Gratinat de col i carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de col blanca
- 100 g de mantega
- Sal, pebre i pebre vermell
- 200 ml de brou de carn
- 4 cebes
- 400 g de carn picada
- Una llauna de tomàquet
- 3 ous
- 200 g de crema
- 200 g de formatge Feta
6 racions
Elaboració
Elimina les fulles exteriors de la col, talla per la meitat i talla a tires.
Escalfa 50 g de mantega i fregeix la col, assaona amb sal, pebre i pebre vermell picant.
Aboca 1 dl de brou, cobreix amb la tapa i cou aproximadament uns 15 minuts a foc lent.
Pela les cebes, talla a tires fines i fregeix en la mantega restant, agrega la carn picada i cuina uns 8 a 10 minuts. Assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 160 graus (140 graus amb forn de convecció).
Barreja la resta del brou amb la meitat de tomàquet
Mescla els ous batuts i la crema amb l'altra meitat de tomàquet, assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font, per forn, greixada, la col i la carn picada, ruixa amb el brou de tomàquet i escampa per sobre, ven repartit, el formatge i la barreja d'ou i crema.
Gratina en el forn aproximadament uns 30 minuts i serveix de seguida.
Etiquetes: Carn mòlta - carn picada Col Graten Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.