Sopa de peix

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus,
Preescalfa la sopera i els plats per sopa
Calenta la mantega i cou a foc lent l’all, el porro i la ceba, en quant s’hagi evaporat el líquid afegeix els tomàquets, la pastanaga i l'api, agrega la resta d'ingredients, la fulla de llorer, les especies i redueix el foc, tapa i cou a foc lent aproximadament uns 10 minuts
Talla els filets de peix en trossos iguals, afegeix a la cassola i cou uns 2 minuts sense que l’aigua bulli.
Amb una escumadora, retira el peix i les verdures, escorre bé i retira la fulla de llorer. Tapa i reserva en un lloc calent.
Barreja bé la mantega i la farina, bull la sopa i redueix el foc afegeix petites porcions de mantega remenant amb un batedor, i cuina a foc lent durant uns 10 minuts. Agrega la crema, porta a ebullició i aboca a la sopera, afegeix de nou el peix i les verdures, i serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se