Pollastre rostit al cava amb bolets
Ingredients
- 4 Cuixes de pollastre.
- 1 Ceba
- 400 g de bolets (pot ser un únic tipus de bolet o barreja)
- 3 Dents d’all
- 1/2 Ampolla de cava
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Salpebrem les cuixes de pollastre. En una cassola de ferro colat (també pot ser de fang), hi posem oli i rossegem les cuixes de pollastre.
Quan ja tenim el pollastre ben ros i posem la ceba tallada i al mateix temps, ho reguem amb el cava, les cuixes de pollastre han de quedar ben cobertes de cava.
Mentre, netegem els bolets i els grossos els partim a trossos.
En una paella amb una mica d’oli , hi posem els bolets amb una mica de sal i els alls laminats. Deixem coure primer a foc alt i la paella tapada, perquè treguin l’aigua. Uns 10 minuts. Destapem la paella, baixem una mica el foc i els acabem de coure. No ha de quedar gens d’aigua. Els reservem.
Deixem coure el pollaste a foc lent durant uns 30 minuts.
Hi afegim els bolets i deixem coure uns 10 minuts més.
Ja es pot servir el plat. Es pot acompanyar amb patata al caliu (opcional).
Comparteix aquesta recepta: