Salsa d’amanida a l'estil Francès

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Col·loca els rovells d'ou, la maionesa, la mostassa, el sucre, la sal i els grans de pebre picats en un bol alt per batre.
Afegeix els olis i segueix batent, dilueix amb els vinagres, i agrega el brou de pollastre al final.
Pica les herbes, la ceba i l'all, i afegeix al batut anterior.
Reserva la salsa a la nevera durant dos o tres dies perquè es mesclin totes les aromes
Passa per un sedàs, assaona i aboca en ampolles i reserva a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se