Orada al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es tallen las patates fines a rodanxes, s'unta la llauna del forn, si posen les patates i la ceba a juliana, una picadeta d'all i julivert i el caldo de peix per sobre les patates,la sal i una mica de pebre. Es cou al forn 20 minuts a 180º. Es posen las orades,ja salpebrades uns 5 o 7 minuts.
Es fregeixen uns allets i el bitxet (opcional un rajoli de vinagre) i es tire per sobre las oradas,un moment abans de servirles

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se