Caldereta de xai

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una olla, fregim els trossos de xai a foc fort. Es tracta que la part externa es dauri i quedi cruixent, encara que l'interior quedi cru. Ho reservem
En aquest mateix oli daurem els alls i les cebes. La ceba es talla molt menuda, perquè es faci ràpidament.
Quan està tot daurat es retira a un morter i es fregeix la llesca de pa, que un cop llesta també s'incorpora al morter. Amb el mall es barreja tot bé.
Introduïm a l'olla el xai que teníem reservat. Hi afegim el tomàquet pelat i tallat a trossos, la barreja del morter, sal, pebre, una mica de romaní i / o farigola al gust per aromatitzar i finalment el mig got de vi blanc o negre. Es remou tot i es deixa coure uns 5 minuts.
Netegem i saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, els xampinyons. Els reservem.
Afegim un got d'aigua a l’olla i deixem coure el conjunt, tapat durant aproximadament 90 minuts. Si el guisat perd excessiu líquid, hi afegim una mica més d'aigua. Quan falten uns 15 minuts hi posem els xampinyons que haviem reservat.
El podem acompanyar amb una mica d'arròs blanc.

1h 50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se