Remolatxa amb salsa d'ametlles
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 g de mantega
- 125 ml de brou de verdures
- 2 grans d'all
- 1 cullerada de mel
- 600 g de remolatxa
- 200 g de crema fresca
- 100 g d’ametlles mòltes
- Mig remet de marduix fresc
Elaboració
Renta, pela i talla a tires estretes la remolatxa.
Fon la mantega en un cassó, i barreja amb la mel.
Salta breument les verdures, condimenta, eventualment afegeix una mica de brou, i cuina a foc molt lent.
Prova i assaona abundantment
Mentrestant per la salsa, posa les ametlles moltes en una paella de tefló seca, i torra fins a obtenir color marró clar. Agrega la mantega i cuina breument.
Pela els grans d'all, premsa i barreja amb les ametlles, el brou i la crema fresca i cuina a foc lent durant uns minuts. Prova i assaona al gust amb el marduix picat.
Posa a plats per servir, la remolatxa, i serveix amb la salsa.
Comparteix aquesta recepta: