Remolatxa amb salsa d'ametlles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta, pela i talla a tires estretes la remolatxa.
Fon la mantega en un cassó, i barreja amb la mel.
Salta breument les verdures, condimenta, eventualment afegeix una mica de brou, i cuina a foc molt lent.
Prova i assaona abundantment
Mentrestant per la salsa, posa les ametlles moltes en una paella de tefló seca, i torra fins a obtenir color marró clar. Agrega la mantega i cuina breument.
Pela els grans d'all, premsa i barreja amb les ametlles, el brou i la crema fresca i cuina a foc lent durant uns minuts. Prova i assaona al gust amb el marduix picat.
Posa a plats per servir, la remolatxa, i serveix amb la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se