Popets estofats amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb oli, hi fregim les cebes tallades ben petites.
Quan estiguin ben daurades, hi afegim els popets, les patates tallades a trossos, la farigola, el llorer, el julivert, el pebre, el puré de tomàquet, l'aiguardent i el vi negre i ho deixem coure uns 25 minuts.
Per fer la picada, triturem amb el morter les ametlles, el safrà i els alls fregits. Hi posem una mica d'aigua i tot ben remenat.
Finalment, afegim la picada al cassó dels popets, rectifiquem de sal , deixem coure uns 5 minuts.
Ja podem emplatar i servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se